Over Merford

Er is in Nederland steeds meer aandacht voor een veilige, gezonde en comfortabele leefomgeving. Het beperken van geluidsoverlast is hierbij één van de pijlers. Geluidsoverlast mag nergens de sfeer bepalen. Niet bij u thuis, maar ook niet op het werk of in de openbare ruimte. De regels over geluidsproductie en geluidsoverlast liggen vastgelegd in het Bouwbesluit. Merford levert hoogwaardige omkastingen voor warmtepompen om geluidsoverlast tegen te gaan.

Specialist in geluidsisolerende omkasting

De meeste warmtepompen voldoen niet aan nieuwe geluidsnorm van 40 decibel (ook wel dB(A) genoemd). Gelukkig is er een oplossing: een geluidsisolerende omkasting. Merford levert hoogwaardige omkastingen voor warmtepompen. De omkastingen realiseren een geluidsreductie tot 15 dB(A), zodat u voldoet aan de strengere regels uit het Bouwbesluit. U boet hierbij niet in op efficiency, want het rendement van de warmtepomp blijft ongewijzigd. De omkastingen zijn geschikt voor vrijwel alle merken en typen warmtepompen, ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen én ze zijn robuust en vandalismebestendig. 
 

Innovatieve en hoogwaardige oplossingen van Merford 

Stillewarmtepomp.nl is een initiatief van Merford. Sinds jaar en dag levert Merford innovatieve en hoogwaardige oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevels. Eén van de producten van geluidsbeheersing is de omkasting voor warmtepompen. Deze omkastingen worden geleverd aan particulieren en bedrijven, zodat warmtepompen bij woonhuizen, kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfsruimtes geen geluidshinder meer opleveren. Wilt u meer informatie over Merford en de producten die Merford levert? Aarzel niet en bezoek de website www.merford.com