Omkasting warmtepomp Daikin

Het van oorsprong Japanse merk Daikin is al bijna honderd jaar oud en is klaar voor de toekomst: het bedrijf levert veel warmtepompen, onder meer aan de Nederlandse markt. Veel mensen kiezen voor een Daikin warmtepomp vanwege de betrouwbaarheid van dit ijzersterke merk. Wilt u uw woning binnenkort voorzien van een warmtepomp van Daikin? Bekijk dan nu ook alvast de mogelijkheden om de buitenunit die daarbij hoort, te voorzien van een geluidsisolerende omkasting van Merford. Dat zorgt voor meer rust voor u én uw buren.

Warmtepomp Daikin omkasting

Een omkasting voor uw Daikin warmtepomp is eenvoudig te selecteren. Aan de hand van de handige keuzehulp op onze website kan uw installateur voor u uitzoeken welke omkasting u nodig heeft – en deze meteen opnemen in de offerte voor uw warmtepomp. U kunt uw omkasting in elke RAL-kleur laten spuiten. Zo past uw omkasting perfect bij de stijl van uw woning.

Installeren omkasting warmtepomp

Daikin Het installeren van de omkasting van uw warmtepomp is een fluitje van een cent voor elke installateur – óók als hij of zij nog niet eerder een Merford-omkasting heeft geplaatst, want de omkasting wordt geleverd met een heldere handleiding. Goed om te weten: de omkasting is weliswaar optimaal geluiddempend, maar de monteur kan nog altijd goed bij uw buitenunit voor onderhoud en reparaties. Ook het rendement van uw warmtepomp wordt er niet door beïnvloed.

Voordelen omkasting warmtepomp

Een omkasting van de buitenunit van uw Daikin warmtepomp heeft uiteraard als grootste voordeel geluidsreductie. De laagfrequente, monotone toon die deze unit produceert, wordt met 15 dB(A) verlaagd. Bovendien voldoet u daarmee aan de normen van het Bouwbesluit, dat strenge geluidsnormen bevat voor buitenunits van airco’s en warmtepompen. Nog een voordeel: uw buitenunit wordt door de omkasting beschermd tegen regen, wind, hagel, vandalisme of de voetbal van de buurjongetjes. Ideaal dus!

Omkasting voor uw Daikin warmtepomp

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een omkasting voor uw Daikin warmtepomp? Vraag het uw installateur of lees onze FAQ. Meteen een vraag stellen via onze contactpagina kan natuurlijk ook!