Omkasting warmtepomp Panasonic

U denkt bij Panasonic misschien nog aan beeld- en geluidsinstallaties, maar ook op het gebied van warmtepompen speelt dit van oorsprong Japanse bedrijf een behoorlijk grote rol. Dat is ook niet zo gek. Het bedrijf levert all-electric warmtepompen in veel verschillende capaciteiten, zodat er altijd een geschikte warmtepomp is. Bovendien zijn ze te bedienen met een handige app. U bent dus klaar voor de toekomst met een warmtepomp van Panasonic. Overweegt u er één aan te schaffen? Bekijk dan nu ook alvast de mogelijkheden om de buitenunit van de warmtepomp te voorzien van een omkasting van Merford. Daarmee beperkt u het geluid dat deze maakt behoorlijk.

Warmtepomp Panasonic omkasting

Panasonic heeft een groot assortiment warmtepompen. Merford levert daarvoor een perfect passende omkasting. Aan de hand van de handige keuzehulp op onze website kan uw installateur alvast bepalen welke omkasting u nodig heeft, zodat die meteen kan worden opgenomen in de offerte. De volgende stap is het personaliseren van de omkasting voor uw Panasonic warmtepomp. Want deze zijn leverbaar in elke RAL-kleur, zodat de omkasting past bij de stijl van uw woning.

Installeren omkasting warmtepomp

Panasonic Uw installateur hoeft geen ervaring te hebben met het installeren van een Merford omkasting. Het installeren ervan is namelijk kinderspel voor elke installateur. Bij de omkasting voor uw Panasonic warmtepomp wordt een heldere beschrijving geleverd. En ook na het plaatsen van de omkasting kan de installateur onderhoud plegen aan de buitenunit. De omkasting is namelijk optimaal geluiddempend, maar zorgt er wél voor dat de unit bereikbaar blijft voor onderhoud en reparaties. Goed om te weten: ook het rendement van uw warmtepomp wordt door de omkasting niet beïnvloed.

Voordelen omkasting warmtepomp

Natuurlijk: het grootste voordeel van de omkasting van de buitenunit van uw Panasonic warmtepomp is geluidsreductie. Door de omkasting wordt de laagfrequente, monotone toon die de unit produceert, verlaagd met ongeveer 15 dB(A). Dat is niet alleen prettig voor uw nachtrust en die van uw buren, u voldoet er bovendien mee aan de strenge geluidsnormen die het Bouwbesluit stelt aan buitenunits van airco’s en warmtepompen. Nog een voordeel: de omkasting beschermt uw buitenunit tegen regen, wind, hagel, vandalisme of de voetbal van de buurjongetjes. Ideaal dus!

Omkasting voor uw Panasonic warmtepomp

Wilt u uw Panasonic warmtepomp ook gaan voorzien van een omkasting? Vraag ernaar bij uw installateur of lees meer in de FAQ. Meteen een vraag stellen via onze contactpagina kan natuurlijk ook!