ACE, de nieuwe geluiddempende omkasting

Al jaren zijn zowel particulieren als professionals uit de installatiebranche erg tevreden over onze geluiddempende omkastingen voor de buitenunits van warmtepompen. Met de introductie van de esthetisch aantrekkelijke DICE in 2020 maakten we het vele malen eenvoudiger om het geluid van warmtepompen met 9 tot 15 dB te dempen. Inmiddels kunnen we een volgend product aan onze lijn van warmtepompomkastingen toevoegen: ACE. ACE is een uitblinker in demping van laagfrequent geluid dankzij een nieuwe, gepatenteerde technologie. 

ACE: optimale geluiddemping van de lagere frequenties

Met warmtepompomkasting ACE wordt een gemiddelde reductie van 14 dB(A) van de buitenunit van de warmtepomp of airco gerealiseerd, zonder de werking ervan te beïnvloeden. ACE is geschikt voor bijna alle warmtepompmerken en -types en hij is in zes standaarduitvoeringen beschikbaar. Mocht het standaardframe voor uw buitenunit niet toepasbaar zijn, dan is het ook mogelijk om uw ACE volledig op maat te laten maken.

De unieke eigenschappen van ACE:

•    Uitzonderlijk hoge demping bij lage frequenties, dankzij de op het principe van akoestische metamaterialen gebaseerde NoiseTrap® Blox.
•    Licht van gewicht dankzij toepassing NoiseTrap Blox®  (kunststof).
•    NoiseTrap Blox®  kan worden gerecycled binnen pp-systemen.
•    Geschikt voor ieder type buitenunit.
•    Dankzij de unieke anti-recirculatieplaat is het rendementsverlies minimaal.

Laagfrequent geluid 

Waar de DICE een echte alleskunner is op het gebied van geluidsdemping, is de ACE speciaal ontworpen voor de demping van laagfrequent geluid. Buitenunits van warmtepompen produceren met name laagfrequent geluid, en dit wordt door mensen als het meest storend wordt ervaren. Door juist de lagefrequenties goed te dempen, is de ACE uniek in zijn soort.  

ACE: snel leverbaar en eenvoudig te monteren

ACE wordt in onze eigen fabriek in Gorinchem geproduceerd en is in de meeste gevallen snel leverbaar. De reguliere levertijd is, afhankelijk van de voorraad, twee tot vier weken. Eenmaal geleverd is het monteren dankzij onze stap-voor-stap handleiding zeer eenvoudig. Stel uw geluidsisolerende omkasting samen in onze configurator of neem contact met ons op voor meer informatie.