DICE warmtepompomkasting vanaf nu te zien bij ICDubo

Onze omkastingen voor buitenunits van warmtepompen zijn vanaf nu ook te zien bij ICDubo, hét innovatiecentrum voor duurzaam bouwen in Nederland. Iedereen die meer wil weten over duurzaam wonen en bouwen kan terecht in de showroom van maar liefst 2.500 m2 in Rotterdam om de laatste innovaties en ontwikkelingen te bekijken. 

Duurzaam en prettig wonen met warmtepomp

Warmtepompen zijn nagenoeg onlosmakelijk verbonden met duurzaam wonen en bouwen. In ICDubo worden niet alleen de verschillende opties voor het toepassen van een warmtepomp getoond, maar ook de oplossingen van Merford om de buitenunits van deze warmtepompen te voorzien van een geluidsisolerende omkasting. Deze reduceert het geluid van de buitenunit met 9 tot 15 dB(A). Dat vergroot het woongenot en kan ervoor zorgen dat de buitenunit voldoet aan de geluidsnormen in het Bouwbesluit. 

Omkasting warmtepomp: toegevoegde waarde

De geluiddempende omkastingen van Merford zijn bij ICDubo te vinden in dezelfde ruimte als de warmtepompen van fabrikanten als NIBE, Mitsubishi, Toshiba, Vaillant en Remeha. Zo krijgen bezoekers aan ICDubo meteen een totaalbeeld. Ze ontdekken niet alleen de voordelen van duurzaam verwarmen met een warmtepomp, maar ook de toegevoegde waarde van een omkasting voor de buitenunit. 

Meer weten? Bezoek ICDubo of onze site

Benieuwd geworden naar onze omkastingen? Maak een afspraak bij ICDubo voor een rondleiding of ontdek de geluiddempende omkastingen op onze site.